Tilbage til nyheder 15. november 2018

Ny sekretariatschef i Den Danske Maritime Fond

Lotte. G. Lundberg

Lotte G. Lundberg tiltræder den 1. januar 2019 som ny sekretariatschef i Den Danske Maritime Fond.

Lotte G. Lundberg har en lang karriere i dansk shipping bag sig. Hun har i mange år været ansat i A.P. Møller – Mærsk, Maersk Line/Maersk Logistics og Maersk Broker i et antal forretningsstrategiske roller. De seneste par år har Lotte G. Lundberg beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde, og hun sidder i en række danske/internationale virksomheder indenfor shipping, transport, havnedrift, og maritim produktion.”

Lotte G. Lundberg udtaler: “Jeg glæder mig meget til at træde ind i rollen som sekretariatschef i Den Danske Maritime Fond. Min baggrund indenfor shipping, transport og maritim produktion, herunder særligt over 15 års erfaring med nybygningsforretning, kan forhåbentligt bidrage til udførelsen af Fondens formål at støtte projekter, der fremmer dansk skibsfart, værftsindustri og udstyrsproduktion.”

Fondens Bestyrelsesformand, Tommy Thomsen udtaler: ”Den Danske Maritime Fond fungerer som fødselshjælper for mange innovative og fremtidsorienterede erhvervsmæssige projekter og muliggør en række forskningsmæssige og andre almennyttige projekter til glæde og gavn for Det Blå Danmark. Med valget af Lotte G. Lundberg mener vi at have fundet den helt rette person til at videreføre dette arbejde. Vi byder Lotte velkommen og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde. ”

Se den fulde pressemeddelelse her: Pressemeddelelse, Lotte G. Lundberg