Ny Søgning

Nautix Technologies, Digital Task Management for Ships

Nautix Product

Baggrund

Søfolk bestrider et af de farligste erhverv i verden. Nautix Technologies vil gøre deres liv lettere og sikrere og vil hjælpe industrien til at arbejde smartere gennem digitalisering. Nautix Technologies udfordrer status quo og ønsker at bidrage med digital transformation af arbejdsområdet for de 2 millioner søfolk globalt, gennem udvikling af en SaaS-løsning for skibsejere og ledere til at drive deres skibe sikkert og smart.

Projekt

Nautix Technologies har designet et helt nyt koncept og prototype til frontlinearbejdere i søfarten til planlægning og styring af kritiske opgaver og operationer udført ombord på skibene. Målet er en digital platform til samarbejde mellem skib og land. Overlegen kommunikation mellem skib og land fjerner behovet for store mængder e-mails og telefonopkald, der i øjeblikket bruges til styring af daglig forretningsdrift, og gør arbejdsstyrken mere produktiv. En bedre synlighed og gennemsigtighed på tværs af flåden resulterer i øget driftseffektivitet, processtyring og sikkerhed for rederiet. Nautix Technologies vil i projektet udvikle deres prototype til et MVP (Minimum Viable Product) og gennem tests med pilotkunder validere produkt og forretningsmodel.

Forventede resultater

Nautix Technologies forventer i projektet at:
• Starte Nautix MVP – Digital Task Management til test med pilotkunderne i september 2020,
• Fuldføre pilotprojektet på to skibe og underskrive en aftale med pilotkunderne om at købe Nautix-produkt til udrulning på deres kontorer og flåden inden december 2020,
• Underskrive en aftale med pilotkunder om at videreudvikle produktet inden december 2020.

Hero image