Ny Søgning

MDC, World Maritime Technology Conference 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Baggrund

MDC ønsker – i samarbejde med Skibsteknisk Selskabs Fond – at være med til at afholde en af de vigtigste konferencer inden for maritim teknologi, nemlig World Maritime Technology Conference 2021. Konferencen tiltrækker bl.a. deltagere fra det internationale skibstekniske miljø, og det vil være første gang, konferencen lægges i København.

Projekt

Konferencen skal være til gavn for hele den globale maritime sektor samtidig med at der til individuelle organisationer og disses medlemmer tilbydes et forum til gensidig udveksling, udvikling og implementering af særlige initiativer inden for sektoren, og dermed også til Det Blå Danmark.

Forventede resultater

Formålet med konferencen er bl.a. at være med til at udbrede kendskabet til ny maritim teknologi på verdensplan gennem planlægning og afholdelse af konferencen i 2021, og der forventes i omegnen af 800 deltagere. Konferencen vil danne platform for den nyeste viden, og forventes, at demonstrere det nyeste indenfor maritim teknologi, når verdens ledende interessenter mødes.

Se press release her: Press release