Forside

print

Ansøgning

Der kan løbende indsendes ansøgninger om støtte, men de behandles administrativt fire gange om året med en ansøgningsfrist. Du kan under dette punkt finde generel information om ansøgninger herunder Fondens næste ansøgningsfrist, ansøgningsformularer og vejledninger.

READ MORE
Projekter

Fonden har siden 2005 støttet mere end 800 forskellige projekter og i alt uddelt ca. kr. 650 millioner til gavn for Det Blå Danmark. Du kan finde en kort beskrivelse af projekterne her og dermed få et indtryk af den rækkevidde og mangfoldighed Fondens aktiviteter har. Disse projekter kan også tjene til inspiration og vejledning vedrørende den type af aktiviteter Fonden har støttet.

READ MORE
Om Fonden

Den Danske Maritime Fond blev stiftet den 13. juli, 2005 i forbindelse med Folketingets lov om omdannelse af Danmarks Skibskreditfond til aktieselskabet Danmarks Skibskredit A/S. Fondens grundkapital udgøres af 10 % aktiekapitalen i Danmarks Skibskredit A/S og afkastet heraf udgør Fondens primære indtægter. Her kan du læse mere om Fonden.

READ MORE
Årsrapport

Her kan du orientere dig om Fondens årsrapport og økonomi.

READ MORE
Bestyrelsen

Her kan du læse om Fondens Bestyrelse, som er udpeget i henhold til Fondens fundats.

READ MORE
Administration

Her kan du se hvem der arbejder i Fondens administration. Sekretariatet administrerer Fondens aktiviteter og står til rådighed for dig som ansøger med rådgivning både før ansøgning og efterfølgende ved opfølgning på uddeling.

READ MORE
Nyheder

Her kan du læse Fondens nyhedsbreve, generelle nyheder og orientere dig i vores arkiv.

READ MORE