Her vil du finde tidligere nyhedsbreve og andre tidligere pressemeddelelser eller andre nyheder fra Fonden..

Præsentation af Fonden:

På konferencen Maritime Business Opportunities gav Fonden en kort præsentation af Den Danske Maritime Fond. Konferencen var arrangeret af MARCOD og EMUC og blev afholdt i Aalborg den 28. april 2016.

Du kan se præsentationen her: Præsentation af Fonden.

Pressemeddelelse, 8 april 2016:

Den Danske Maritime Fond har i Fondens første ti år fra 2006 uddelt i alt 431 millioner kroner til gavn for det Blå Danmark.

I 2015 uddelte Fonden mere end 40 millioner kroner, og ved Bestyrelsens møde i marts 2016 uddeltes cirka 18 millioner kroner.

Klik her for at se pressemeddelelsens fulde ordlyd.

Nyhedsbrev nr. 1, 2016:

Velkommen til Fondens nyhedsbrev. Fondens nyhedsbrev vil introducere jer til de uddelinger som Fondens Bestyrelse har besluttet ved det seneste bestyrelsesmøde afholdt den 15. marts 2016. Fremover vil vi efter hvert bestyrelsesmøde introducere jer igennem nyhedsbrevet til de besluttede uddelinger og de mere uddybende og detaljerede beskrivelser af de enkelte projekter vil være at finde på hjemmesiden. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside under ”Nyheder”, ”Tilmeld nyhedsbrev”, så I modtager det direkte i jeres mailboks og dermed bliver holdt løbende orienteret om Fondens aktiviteter.

Du kan læse nyhedsbrevet her: Nyhedsbrev nr. 1, 2016

Fondens 5 års jubilæumsskrift:

Herunder kan du læse Fondens jubilæumsskrift fra 2010, der blev udarbejdet i forbindelse med Fondens 5 års jubilæum.

Fondens 5 års jubilæumsskrift; Vækst i Det Blå Danmark